Nieuwe website voor Apenheul

Apenheul

Infocaster heeft al voor veel verschillende partijen in de toeristische sector digitale oplossingen ontwikkeld. Apenheul is de tweede dierentuin waar we een website voor hebben gemaakt. En wát voor website. Of het nu gaat om een potentiële bezoeker, een seizoenskaarthouder, een organisator van een zakelijk event of een nieuwsgierig aapje aagje, allen vinden op Apenheuls nieuwe website de informatie die ze zoeken. Overzichtelijk en functioneel.

Bezoekers kunnen ook inloggen op de website, en om dat extra makkelijk te maken hebben we een koppeling met sociale netwerken verzorgd. Het aanmaken van een Apenheulprofiel gaat zo met één druk op de knop: de gegevens worden automatisch uit het gekozen sociale netwerk (Facebook, Twitter, etc.) gehaald. Gemak voor de bezoeker en Apenheul krijgt een database met geïnteresseerden, die goed bereikbaar zijn voor communicatie.  

Het design van de website komt van bureau Doorrood. Benieuwd naar het resultaat van de samenwerking tussen Apenheul, Doorrood en Infocaster? Bekijk de afbeelding hierboven of bezoek www.apenheul.nl