Orang Oetan Apenheul

'leer ze (her)kennen'

"Orang-oetan Amos heeft zich ontwikkeld tot een echte koning. Van een puberjongetje is hij uitgegroeid tot een stoere kerel met een heuse baard. Hij heeft armen als bielsen en aan okselhaar geen gebrek. Amos mag met recht de titel ‘koning’ dragen." 

Na het overlijden van koning Karl in 2012, is Amos de stoere kerel die de rol van 'koning' op zich gaat nemen. Om de bezoekers van de Apenheul kennis te laten maken met Amos is een nieuw onderdeel binnen de website ontwikkeld. Hier is te zien hoe Amos is opgegroeid, wat hij heeft meegemaakt en hoe de groep van de Orang Oetans zich heeft ontwikkeld.

Door Doorrood is het design en de interactie van de omgeving opgeleverd aan Infocaster. Daarna is de omgeving technisch ontwikkeld. In de omgeving zijn verschillende technieken toegepast om het verhaal te vertellen. Door een koppeling met Youtube te maken worden filmpjes ingeladen in de omgeving waar het leven van de Orang Oetans in de Apenheul te bekijken is. Ook kun je een poll invullen en de uitkomst delen op Facebook of Twitter.

Aan de achterkant is de content volledig te beheren vanuit het CMS Systeem. Ben je ook benieuwd naar de verhalen van Amos en de andere Orang Oetans, neem dan een kijkje op www.apenheul.nl/orang-oetans/.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Remko Wijnbergen via 026 785 11 50.