Wat doen we: A/B Testing

Let's make the internet brighter

Heb je al eens over A/B-testen nagedacht? Bij A/B-testen worden aan een deel van je bezoekers pagina’s met wijzigingen getoond. Het andere deel van je bezoekers ziet de bestaande websitepagina’s. In zo’n test verander je op je website, na grondige data-analyse, bijvoorbeeld de manier van contactopname, je gebruikt ander beeld of je plaatst de bestelknop in een afwijkende kleur.

Het testsysteem meet welke versie van je website het beste werkt. Zodat je weet hoe je je website gericht kunt verbeteren om zo een hogere conversieratio te bereiken, het exitgedrag te beïnvloeden of bijvoorbeeld het klikgedrag te vergroten.

Optimalisatie van je website

Infocaster helpt je om je website te optimaliseren, in welk stadium je ook zit. Met expertise en advies voor en tijdens de ontwikkeling van je online omgeving. En na de livegang om je boodschap aan te scherpen. A/B-testen is hier een mooie aanvulling op. Zodat je eerst test wat werkt, voordat je kleine of juist ingrijpende veranderingen doorvoert. 

Partnership Optimizely voor A/B-testen

De voordelen van Optimizely in combinatie met Infocaster

  • Optimizely is wereldwijd hét website-optimalisatieplatform, met een groot gebruiksgemak.
  • Om te kunnen testen zijn geen grote technische wijzigingen in je website nodig. Slechts één regel JavaScript wordt aan je website toegevoegd, vergelijkbaar aan bijvoorbeeld het toevoegen van Google Analytics.
  • We verzorgen de set-up voor het A/B-testen tegen een geringe investering.
  • Na afloop van de tests ontvang je van ons een heldere rapportage.
  • Waar nodig helpen we je met aanpassingen. De doorgevoerde aanpassingen zullen/kunnen we vervolgens voor je monitoren.

Let's brighten up your usability