Cases - Zo doen we dat bij Infocaster

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Gebruiksvriendelijke Umbraco-website voor EIFFEL

Een gebruiksvriendelijke website. Niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor de beheerder. Volledig mobile responsive, én overzichtelijk. Met het Umbraco CMS.

Lees meer

Een responsive Umbraco-website voor Apenheul

Een fijn dagje uit begint al thuis. Omdat je op een aantrekkelijke en volledig responsive website je tickets voor een bezoek aan Apenheul alvast aanschaft.

Lees meer

De verzeker-uw-uitvaart-tool voor Ardanta

Het afsluiten van een uitvaartverzekering zo makkelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk mogelijk maken. Hallo verzeker-uw-uitvaart-tool! Infocaster aan het werk met en voor Ardanta.

Lees meer

Een volledig verzorgde online en offline campagne voor Liander

Netbeheerder Liander vervangt de energiemeters voor slimme energiemeters. Ter ondersteuning van de uitrol van deze nieuwe energiemeters ontwikkelde Infocaster een volledig verzorgde online en offline campagne.

Lees meer

Een digibord-applicatie voor basisschoolleraren

Basisschoolleraren die digiborden optimaal benutten tijdens lessen. Samen met Royal Jongbloed ontwikkelden we een flexibele digibord applicatie die dit mogelijk maakt!

Lees meer

Een digitale leeromgeving voor heel Nederland

Een volledig nieuwe online omgeving die het leven van de leerkracht een stuk makkelijker maakt: Momento.

Lees meer