Wat we doen

De bezoeker geven wat hij verwacht, waar hij naar op zoek is of hem juist verrassen. Dat is wat we doen. Of het nou gaat om een eenvoudige website, een complexe applicatie of een volledige online strategie. 

Hoe doen we dat? Door eerlijk te zijn over online. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige 180 graden omslag in de social-mediastrategie. 

Infocaster kijkt met welk online communicatieconcept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, webapplicaties, smartphone apps en het ontwikkelen van een kick ass social-mediastrategie. Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij.

Infocaster is Certified Umbraco Partner.

Umbraco Certified Partner 2X  Sitecore LogoMailchimp_Logo.png 

Umbraco-websites

De meeste websites uit de stal van Infocaster maken gebruik van Umbraco, het open-source contentmanagementsysteem dat geschikt is voor maatwerk en waar goed mee te koppelen is. Infocaster <3 Umbraco, and so will you.

Lees meer

Contentmarketing

De contentspecialisten van Infocaster vertalen de boodschap van je merk naar het beste middel op de beste plek. Van online campagne tot website-tekst en van e-mailmarketingflow, social media-post en podcast tot sponsored posts. 

Lees meer

Websites

Een website maken moeilijk? Nee. In een paar tellen heb je iets online staan. Maar een website maken die past bij de processen van een organisatie die óók nog rendeert, is een stuk uitdagender en complex. That's where we come in!

Lees meer

Mobile

Wil je de inhoud van je bestaande website geschikt maken voor smartphones? Of wil je juist een speciale dienst aanbieden voor je mobiele gebruikers? Samen kiezen we de best passende mobiele oplossing en helpen je om deze te ontwikkelen.

Lees meer

Strategisch website-management

Niets is zo storend als een site met oud nieuws van evenementen van gisteren. Simpele technische verbeteringen die je met regelmaat doet, behoeden voor de wens om ineens een volkomen nieuwe site te ontwikkelen.

Lees meer

Infocaster Services

Infocaster Services; omdat we niet alleen websites bouwen.  Met Infocaster Services verzorgen we de hosting van je website; een stabiele toegang zodat jouw website altijd bereikbaar is op het wereldwijde web.   

Lees meer