Let's make the internet brighter

De bezoeker geven wat hij verwacht, waar hij naar op zoek is of hem juist verrassen. Dat is wat we doen. Of het nou gaat om een eenvoudige website, een complexe applicatie of een volledige online strategie. 

Hoe doen we dat? Door eerlijk te zijn over online. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige 180 graden omslag in de social-mediastrategie. 

Infocaster kijkt met welk online communicatieconcept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, webapplicaties, smartphone apps en het ontwikkelen van een kick ass social-mediastrategie. Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij.

Websites

Een website maken moeilijk? Nee. In een paar tellen heb je iets online staan. Maar een website maken die past bij de processen van een organisatie die óók nog rendeert, is een stuk uitdagender en complex. That's where we come in!

Lees meer

SEO

Méér relevante bezoekers die de goede teksten op je website lezen. Daar zorgen we voor met Search Engine Optimization. Met een doordachte SEO-strategie vergroten we je kansen bij jouw doelgroep.

Lees meer

Online strategie

Anno nu is een bedrijfs- of marketingstrategie zonder online-strategie geen volwaardige strategie. Daarom denken we bij Infocaster goed na over het verhaal dat je wilt vertellen.

Lees meer

Social Media

Social media hebben een unieke eigenschap, die voor organisaties kansen biedt: je kunt direct in dialoog gaan en hierdoor de verbinding aangaan met klanten. Infocaster grijpt die kans, samen met jou.

Lees meer

Umbraco-websites

De meeste websites uit de stal van Infocaster maken gebruik van Umbraco, het open-source contentmanagementsysteem dat geschikt is voor maatwerk en waar goed mee te koppelen is. Infocaster <3 Umbraco, and so will you.

Lees meer

SEA

Online gevonden worden door potentiële klanten met behulp van advertenties in Google. Daar helpen we graag bij. Zodat zowel de klant die zich nog oriënteert, als diegene die weet wat hij zoekt bij jou uitkomt.

Lees meer