Let's make the internet brighter

De bezoeker geven wat hij verwacht, waar hij naar op zoek is of hem juist verrassen. Dat is wat we doen. Of het nou gaat om een eenvoudige website, een complexe applicatie of een volledige online strategie. 

Hoe doen we dat? Door eerlijk te zijn over online. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige 180 graden omslag in de social-mediastrategie. 

Infocaster kijkt met welk online communicatieconcept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, webapplicaties, smartphone apps en het ontwikkelen van een kick ass social-mediastrategie. Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij.

Social Media

Social media hebben een unieke eigenschap, die voor organisaties kansen biedt: je kunt direct in dialoog gaan en hierdoor de verbinding aangaan met klanten. Zonde om te laten liggen, vinden wij.

Lees meer

Umbraco-websites

De meeste websites uit de stal van Infocaster maken gebruik van Umbraco, het open-source contentmanagementsysteem dat geschikt is voor maatwerk en waar goed mee te koppelen is. Infocaster <3 Umbraco, and so will you.

Lees meer

Online strategie

Anno nu is een bedrijfs- of marketingstrategie zonder online-strategie geen volwaardige strategie. Daarom denken we bij Infocaster goed na over het verhaal dat je wilt vertellen.

Lees meer

Wordpress website ontwikkeling

Wordpress begon als een bloggersplatform. Nu is het een volwaardig en krachtig contentmanagementsysteem, met heel veel voordelen.

Lees meer

Google Suite

Op elke locatie en op elk apparaat bij je werkbestanden kunnen. Het kan, met Google Suite. Voortaan met je collega's tegelijkertijd werken in hetzelfde document, moeiteloos grote bestanden delen en overal je documenten bij de hand. Infocaster helpt.

Lees meer

SEO

Een goede website ontwikkelen is één. Zorgen dat jouw doelgroep 'm kan vinden is minstens zo belangrijk. Search Engine Optimization is hierbij van groot belang.

Lees meer